Wil je graag ons team van vrijwilligers versterken?

Als vrijwilliger kies je zelf hoeveel tijd je aan ons project kan en wil spenderen. Indien het je aanspreekt, kan je deel uitmaken van een stuurgroep die de richting bepaalt voor het project.

We zijn op zoek naar 2 soorten vrijwilligers:

Buddy

Een buddy is de contactpersoon voor een organisatie of gezin dat in aanmerking komt om deel te nemen aan ons project. Als buddy hoef je niet veel van computers te kennen. We verwachten dat je een computer kan op- en afzetten en dat je bereid bent om te leren hoe je een laptop verbindt met een draadloos netwerk. We leren je ook hoe je teamviewer kan opstarten zodat onze IT-ers vanop afstand de laptops kunnen overnemen indien er technische problemen zijn.
Buddy’s zijn vooral bereid om het aanspreekpunt te zijn voor een gezin of organisatie, om langs te gaan bij de gezinnen of organisaties en te luisteren of zoeken naar het probleem. Technische problemen mogen ze doorgeven aan IT-ers.

IT-er

Als IT-er ben je het aanspreekpunt voor onze buddy’s. Je kan via teamviewer een laptop overnemen en uitzoeken wat het probleem is. Verder vind je het leuk om computers klaar te maken voor onze deelnemers en technische problemen op te lossen.

Wat bieden wij jou?

Om te beginnen de kans om mee te helpen aan een uniek project voor kinderen in Mechelen. Daarnaast leer je leuke enthousiaste vrijwilligers kennen natuurlijk met wie na een